grad lepoglava

Pročitajte kako će teči promet kod groblja u Lepoglavi i Kamenici za blagdan Svih svetih

Objavljeno: 30.10.2021. 08:53

Zadnja izmjena: 30.10.2021. 09:27

Za blagdan Svih svetih uvodi se posebna regulacija prometa na cestama u okolici groblja u Lepoglavi i Kamenici.

Prilaz groblju u Lepoglavi bit će organiziran kružnim tokom. Do groblja će se moći doći ulicom Eugena Kvaternika na kojoj će se odvijati jednosmjeran promet u pravcu groblja. Dolazak u ulicu Eugena Kvaternika bit će moguć iz ulice Ivana Mažuranića te lokalnih cesta koje se spajaju na ulicu Eugena Kvaternika osim one iz smjera naselja Vulišinec.

Naime, nerazvrstana cesta kroz naselje Vulišinec, na kojoj će se također odvijati jednosmjeran promet, koristit će se za izlaz vozila s groblja u Lepoglavi. Prilaz groblju u Kamenici također će biti organiziran kružnim tokom. Prilaz groblju bit će moguć iz smjera Kamenice. Od raskrižja i skretanja prema OŠ Kamenica u smjeru groblja odvijat će se jednosmjeran promet.

Izlaz će biti cestom koja od groblja vodi do područne škole u Žarovnici. Prilaz groblju iz Žarovnice iz tog smjera neće biti dozvoljen. Tijekom trajanja privremen regulacije prometa postavljeni će biti prometni znakovi koji će obavještavati vozače o privremenoj regulaciji promet i obaveznim smjerovima kretanja.

Komentari