gradonačelnik uputio zahvalu

Pročitajte što je Čehok rekao o ovogodišnjem Špancirfestu

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 28.08.2017. 13:28

Zadnja izmjena: 28.08.2017. 13:40

Foto: Arhiva

Dan nakon završetka Špancirfesta varaždinski gradonačelnik Ivan Čehok u ime gradske vlasti uputio je poruku zahvale.

Čehok se zahvalio svim sudionicima, sponzorima i pokroviteljima, aktivnim organizatorima iz Turističke zajednice Grada Varaždina, umjetnicima, izlagačima, obrtnicima i turističkim djelatnicima te svima koji su na bilo koji način pripremali i sudjelovali na ovogodišnjem Špancirfestu. Također, poručio je kako su svi iz gradske vlasti zahvalni svim građanima Varaždina i njihovim gostima iz cijele Hrvatske i šire regije koji su posjetili ovogodišnji  Špancirfest  i tako pridonijeli njegovoj prepoznatljivosti i uspješnosti.

Prema njegovim riječima, i ove se godine potvrdilo kako je Špancirfest  najposjećenija, najraznovrsnija i najsadržajnija turistička manifestacija u široj regiji  koja uključuje sve od susreta na ulici do kreativnih radionica, gastronomske ponude, uličnih performansa pa sve do vrhunskih predstava i koncerata namijenjenih svim dobnim skupinama građana i životnim stilovima ljudi.

Kako je poručio, s velikim brojem posjetitelja u ugodnoj atmosferi, Špancirfest je svojom pozitivnom energijom i emocijama te nadaleko prepoznatljivim ugođajem ove godine imao nemjerljivo velik turistički učinak u promidžbi urbane kulture Grada Varaždina.

- Takvi rezultati i ocjene Špancirfesta dobra su podloga za njegov daljnji razvoj i poboljšanje raznovrsnih sadržaja koji će zasigurno slijedećih godina privlačiti još više sudionika i posjetitelja te ostaviti Grad Varaždin na vodećoj poziciji među organizatorima turističkih manifestacija.- za kraj je rekao Čehok

Komentari