ATLETSKI KLUB VARAŽDIN

Produžene su prijave za "1. Marofski mini trail - 5 km"

Objavljeno: 25.08.2020. 17:59

Zadnja izmjena: 25.08.2020. 20:53

Turistička zajednica Grada Novog Marofa priključila se AK Varaždin u  organizaciji pravog praznika trčanja koji će se održati u subotu, 5. rujna ove godine, u Novom Marofu i tako podržati događanja koja pridonose dodatnoj promociji našeg kraja kao destinaciji aktivnog turizma.

Da i Novi Marof ima stazu za trail moći će se uvjeriti svi koji se prijave na utrku dužine 5 km. Prilagođena je rekreativcima ali i ozbiljnim trkačima i gotovo svi je mogu završiti. Pa i hodanjem ako treba.  1. Marofski mini trail održat će se uz još dvije utrke tog dana.   

Utrka Ivanec - Grebengrad dobila je svoj cilj u Novom Marofu i biti će pravi "1. brdski maraton"  za one  najizdržljivije, a koji će trčati punih 42 km. Za sve koji su spremniji za malo kraće dionice ponuđena je utrka od 14 km -  "FUN & PAIN TRAIL" koja starta na Čevu, a cilj joj je također u Novom Marofu. U svakom slučaju biti će to jedno lijepo i pozitivno druženje kod Kulturnog centra "Ivan Rabuzin" gdje će se sastati svi trkači.

Svi koji o trčanju i rekreaciji samo razmišljaju sad imaju priliku izbliza vidjeti kako sve to funkcionira ali i priključiti se školi trčanja. Biti će tu i mali sajam zdrave hrane, pa svakako treba navratiti.  Više o prijavama na stranicama AK Varaždin.  

Komentari