kapucinski trg

Proizvođači iz LAG-a Sjeverozapad predstavit će svoje proizvode na Gospodarskom sajmu

Objavljeno: 17.05.2022. 09:21

Zadnja izmjena: 17.05.2022. 09:22

Foto: Arhiva

Na osmom Gospodarskom sajmu, koji će ovog petka i subote biti organiziran na Kapucinskom trgu, svoje će proizvode posjetiteljima predstaviti i poljoprivredni proizvođači s područja Lokalne akcijske grupe - Sjeverozapad.

Na izložbenom prostoru LAG-a Sjeverozapad na Kapucinskom trgu svoje će proizvode predstaviti Udruga žena Preslica iz Sračinca, OPG Podbojec iz Maruševca, koje će na sajmu predstaviti svoje sireve, zatim OPG Štefanec iz Selnika koji će posjetiteljima ponuditi proizvode od bazge te OPG Špoljar iz Čalinca, koji će na sajmu izložiti proizvode od kupina.

- Važna zadaća naše lokalne akcijske grupe je poticanje aktivnosti obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava s našeg područja, a upravo su ovakve manifestacije, kakav je Gospodarski sajam u Varaždinu, izvrsna prigoda da velikom broju ljudi predstavimo njihove aktivnosti te da im ponudimo domaće, ukusne i zdrave proizvode vrhunske kvalitete. Ujedno je to prigoda da istaknemo značaj domaće proizvodnje te da i na taj način potaknemo proizvodnju na obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima na našem području -  rekao je Marijan Škvarić, predsjednik LAG Sjeverozapad.

Komentari