igrom do znanja

Projekt I. OŠ 'Igrifikacijom do boljih rezultata- nauči me igrati' najbolji u Hrvatskoj i vrijedan preko 89 tisuća eura

Objavljeno: 11.09.2018. 10:16

Zadnja izmjena: 11.09.2018. 10:21

Erasmus projekt I. OŠ Varaždin „Igrifikacijom do boljih rezultata- nauči me igrati“ u kategoriji projekata Ključne aktivnosti 2 – Školska partnerstva ostvario je 95 bodova, od ukupnih 100, te se našao na prvom mjestu od ukupno 40-ak prijavljenih projekata iz Hrvatske. 

Projekt vrijedan 89 280 eura trajat će dvije godine, a osim I. OŠ Varaždin koja je nositelj projekta, u njemu će sudjelovati učenici i učitelji OŠ Bistrice ob Sotli iz Slovenije i CEIP Bernardino Perez iz Španjolske. U sklopu projektnih aktivnosti učenici će zajedno sa svojim učiteljima-mentorima izrađivati edukativne igre koje će obuhvaćati sadržaje iz povijesti, geografije i kulture naše zemlje, dok će se tijekom mobilnosti upoznati sa povijesnim i kulturološkim znamenitostima Slovenije i Španjolske. 

Uz koordinatoricu projekta dr.sc. Teu Pavičić Zajec, projektni tim čine: učitelj povijesti Valerije Tomašković, učiteljica geografije, Dušanka Narančić, učiteljica likovne kulture Dina Zebec, učiteljica hrvatskog jezika Ružica Gregurić te učiteljice razredne nastave Sonja Tušek Podobnik i Adriana Držaić. Provođenje i tijek svih aktivnosti u sklopu projekta pratiti će ravnateljica škole Karmen Hans Jalšovec.

Komentari