GRAD IVANEC

Kako u Ivancu doći do bespovratnih potpora u turizmu?

Objavljeno: 19.02.2021. 18:19

Foto: Ilustracija – Evina kuća, Ivanec, Lančić-Knapić

Varaždinska županija objavila je javni poziv za dodjelu bespovratnih potpora u turizmu za 2021. godinu. U sklopu navedenog javnog poziva, osigurano je milijun kuna za projekte koji će pridonijeti podizanju broja i kvalitete smještajnih kapaciteta na području Varaždinske županije, a sve s ciljem unaprjeđenja i razvoja turizma.

Županija će sufinancirati do maksimalno 50% prihvatljivih troškova, pri čemu minimalno sufinanciranje iznosi 10.000,00 kn, dok je maksimalan iznos do 40.000,00 kn su uključenim PDV-om, za prijavitelje koji nisu u sustavu PDV-a, odnosno bez PDV-a za prijavitelje koji su u sustavu PDV-a

Za fizičke i pravne osobe koje tek stvaraju uvjete za početak obavljanja turističke djelatnosti i javljaju se s ciljem registracije novih smještajnih kapaciteta osigurano je po 25.000,00 kn za 8 najbolje ocijenjenih projekata. Prijavitelj može podnijeti jednu prijavu za sufinanciranje.

Javni poziv ostaje otvoren do 27. veljače 2021. godine. Detaljnije informacije, uključujući i popis potrebne dokumentacije za prijavu, dostupne su OVDJE.

Ukoliko ste zainteresirani za prijavu na ove Pozive za savjetodavnu i operativnu pomoć u kandidiranju svojih projekata obratite se Projektnom uredu Grada Ivanca za EU fondove na mail: [email protected] ili na telefon 042/645-485.

 

Komentari