Prolongirana odluka o stečaju NK Varaždina!

Objavljeno: 23.02.2012. 15:58

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 10:29

Foto: Željko Hajdinjak / CROPIX

Nakon što su objavili da će danas proglasiti stečaj, čelnici NK Varaždina su ipak uspjeli postići nagodbe sa gotovo svim vjerovnicima pa je u skladu sa tim prolongirana odluka o stečaju.

Na nagodbu sa klubom pristali su svi najveći vjerovnici zbog kojih je klub suspendiran, odnosno bivši igrači Milan Pavličić, Igor Prahić i Saša Dreven, a jedini vjerovnik koji za sada ne pristaje na takvu mogućnost je NK Čakovec koji potražuje 15 tisuća eura kao naknadu za razvoj igrača.

Izvjestio nas je to predsjednik kluba Zlatko Horvat dodavši da se pregovori sa NK Čakovcem nastavljaju te da je u skladu s tim i odluka o proglašavanju stečaja prolongirana na sljedeća 24 sata.

- Do sutra smo u neizvjesnosti zbog naših susjeda koji za sada ne pristaju na bilo kakvu nagodbu. No, pregovori se nastavljaju - rekao nam je Horvat.

Nakon što je jučer najavio da će danas NK Varaždin proglasiti stečaj, proradila je „vruća linija“ sa odvjetnicima vjerovnika. Pregovori s najvećim vjerovnicima danas poslijepodne su uspješno okončani, a kao „najtvrđi orah“ pokazali su se čelnici NK Čakovca.

- Oni za sada ne žele ni čuti za bilo kakvu drugu soluciju osim da im odmah isplatimo tih 15 tisuća eura koje potražuju od nas - rekao nam je Horvat.

Direktor kluba Zlatko Ivanković rekao nam je da se pregovori sa NK Čakovcem nastavljaju najkasnije sutra do 11 sati.

- Ako se ne uspijemo dogovoriti sa Međimurcima, i dogovori o nagodbi sa ostalim, većim vjerovnicima padaju u vodu, a klub u petak zbog suspenzije neće igrati prvenstvenu utakmicu protiv Rijeke - rekao nam je Ivanković.

Komentari