primila ih gradonačelnica

Izniman uspjeh karatista AIK-a iz Toplica na domaćoj i međunarodnoj sceni

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 17.05.2019. 08:26

Zadnja izmjena: 17.05.2019. 08:30

Članovi Karate kluba AIK iz Varaždinskih Toplica su u 2018. godini osvojili 89 medalja u sportskom karateu i 133 medalje u kyokushinu, od čega čak 67 zlata. Uz brojna priznanja, u klubu se mogu pohvaliti s osam naslova državnih prvaka u kyokushin borbama i osam naslova prvaka Hrvatske u kyokushin katama.

O svojim rezultatima i uspjesima, članovi topličkog Karate kluba AIK predvođeni predsjednik i trenerom Sašom Josipom Milecom, izvijestili su gradonačelnicu Varaždinskih Toplica, Dragicu Ratković.

- Čak troje naših natjecatelja osvojilo je dvostruku titulu prvaka Hrvatske u katama i borbama, a to su Lana Kalničanec, Petra Sakač i Marko Dvorski. Zajedno su osvojili 57 medalja, što je četvrtina ukupnog broja medalja koje su tijekom 2018. godine stigle u naš klub - rekao je Saša Josip Milec.

Gradonačelnica Ratković čestitala je mladim borcima na ovim iznimnim rezultatima. - Vi ste naši veliki sportski ambasadori. Pronosite dobar glas o Varaždinskim Toplicama na nacionalnoj i međunarodnoj razini pa tako mnogi klubovi iz srednje Europe znaju za naš grad zahvaljujući upravo vašim nastupima i uspjesima - poručila je gradonačelnica Dragica Ratković.

Komentari