Provedena anketa za Tehnološki centar drvne industrije Lepoglava

Objavljeno: 17.07.2014. 18:44

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Foto: Grad Lepoglava

Ministarstvo poljoprivrede provelo je na inicijativu Grada Lepoglave anketni upitnik koji je upućen svim čimbenicima drvoprerađivačkog sektora u Hrvatskoj, posebice proizvođačima finalnih proizvoda od drva koji se bave proizvodnjom stolica i kreveta.

Riječ je o anketnom upitniku kojim Ministarstvo poljoprivrede, odnosno Grad Lepoglava, želi prikupiti što detaljnije informacije na temelju kojih bi se mogao razraditi troškovnik nabave opreme prilagođene za potrebe rada budućeg Tehnološkog centra drvne industrije Lepoglava.

Tehnološki centar drvne industrije Lapoglava želi proizvođačima finalnih proizvoda od drva, koji se bave proizvodnjom stolica i kreveta, ponuditii najam korištenja najmodernijih CNC strojeva, ispitivanje mehaničkih i kemijskih svojstava proizvoda, zatim izradu atesta, certifikata i licenci za gotove proizvode te izradu uzoraka kreveta i stolica.

Centar je vrijedan 58 milijuna kuna, a trenutno je u fazi izrade glavnog i izvedbenog projekta te ishođenja građevinske dozvole za što je, ocjenivši ga važnim strateškim projektom, sredstva osiguralo Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije. 

 

Komentari