KLAMPOTIC LIGA

Prva tri kola Klampotic lige prošla u golijadama i atraktivnim potezima

Objavljeno: 10.12.2019. 16:23

Zadnja izmjena: 10.12.2019. 16:28

Nova sezona Klampotic lige počela je prvim susretima, a odmah u prvoj utakmici ljubitelji malog nogometa vidjeli su čak 11 pogodaka na utakmici između ekipa Yugo Int. i Asevi koja je završila rezultatom 9:2.

Prošlogodišnji pobjednik Caffe bar 5 uz dosta muke došao je do pobjede nad ekipom Epicentar Cestica rezultatom 5:3, a u svom drugom susreta remizirali su s ekipom Yugom Int. u uzbudljivoj utakmici koja je završila remijem 2:2.  Dvije pobjede na otvaranju nove sezone i za vodstvo na tablici nakon dva kola pobrinula se ekipa Golipaci koja je u prvom susretu preokretom protiv Caffe bara „Kapelice“ Trpači slavila sa 3:1 dok su drugom susretu napunili mrežu Aseva rezultatom 9:4.

Uz ekipu Golipaci jedina ekipa sa stopostotnim učinkom nakon prvog dana završila je ekipa MNK Kolarovec koja je u derbiju prvog kola slavila sa 3:1 nad MNK Lovrečanom, dok su svoju drugu pobjedu upisali na ekipom MNK Vrtovi sa rezultatom 5:2 koja nije najbolje ušla u novu sezonu budući da su prvom kolu upisali uvjerljivi poraz od 0:9 od Pekarnice Leskovar. Nakon uvjerljive pobjede Pekarnica Leskovar nije nastavila istim tempom te je upisala poraz od ekipe Caffe bar „Kapelica“ Trpači od 1:4.

Dvodnevni program

U nedjelju je doržano treće kolo i opet je otvoreno golijadom. Yugo Int. se bolje snašao i svladao Epicentar Cesticu sa 6:3 i preuzeo vodstvo na tablici. U sudaru prvoplasirane i drugoplasirane ekipe nakon prvog dana Golipaci i MNK Kolarovec u vrlo tvrdoj utakmici završilo je podjelom bodova i rezultatom 2:2. U derbiju trećeg kola Caffe bar 5 slavio je nad Pekarnicom Leskovar 4:1 i samim time pokazao da i ove godine planira obraniti naslov. MNK Lovrečan upisao je prve bodove pobjedom 5:1 nad Asevima dok se Caffe bar „Kapelica“ Trpači pobjedom od 7:4 protiv MNK Vrtova vratio u borbu za vodeća mjesta.

Podršku organizatorima i nogometašima dali su i čelnici općina, Željko Posavec, načelnik općine Petrijanec i Mirko Korotaj, načelnik općine Cestica. U ime organizatora prisutne je pozdravio Neven Furjan, a Denis Šincek je rekao da na ovogodišnjem prvenstvu sudjeluje deset ekipa. S područja općine Petrijanec to su: Yugo Internacionale, NC Petrijanec Nova Ves, Pekarnica Petra, Cafe bar 5 i Asevi, a s područja općine Cestica to su: MNK Kolarovec, MNK Lovrečan, Epicentar Cestica, MNK Vrtovi i Trpači.

Ako ćemo suditi po prvom vikendu očekuje nas veoma uzbudljiva borba za osvajanje Klampotic lige do samog kraja budući da čak 4 ekipe imaju isti broj bodova, a na čelu tablice smjestila se ekipa Yugo Int.

Listu strijelaca predvodi Ervin Sokač sa 7 pogodaka dok su se iza njega sa po 5 pogodaka smjestili Luka Kutnjak i Mario Voćanec.

Komentari