MEĐUŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA ČK-VŽ

Prva utakmica 2. kola u Domašincu, Dinamo (D) - Novi Marof prekinuta zbog udara groma na teren, ozlijeđeni i igrači

Objavljeno: 25.08.2018. 12:45

Zadnja izmjena: 25.08.2018. 14:51

U Međužupanijskoj nogometnoj ligi Čakovec - Varaždin u tijeku je 2. kolo. Utakmica u Domašincu Dinamo (D) - Novi Marof započela je u planirano vrijeme ali je zbog udara groma prekinuta u 55. minuti.

Delegat Zvonko Novaković napisao je u svom izvješču s utakmice: - Utakmica prekinuta u 55. minuti zbog udara groma na teren za igru koji su osjetili domaći i gostujući igrači te suci. Nakon konzultacija između sudaca i delegata te predstavnika klubova domaći igrači bili su se voljni vratiti na teren, dok su to gostujući igrači odbili s opaskom da su četvorica igrača ozlijeđena te da će tražiti liječničku pomoć.

Dan nakon utakmice svi su igrači i članovi stručnog stožera kluba dobro. Ipak nitko, nije naknadno tražio pomoć liječnika. Trener Milan Miketek još se nerado sjeća 55. minute susreta. - To je teško za opisati najedamput se na terenu svi počeli ponašati kao da su pijani, jedni se drže za glavu, drugi za ruke, treći kleče a mene odbacilo s klupe. Prvo sam se počeo okretati da vidim tko me je gurnuo a nikoga oko mene. Tada smo tek shvatili što se dogodilo uz navalu straha. Brzo smo krenuli do igrača da vidimo ima li teže ozlijeđenih, ima li netko opekotina. Svi smo bili prestrašeni, a kako imamo mladu ekipu tim više smo se bojali za naše igrače. Nisu svi izgledali dobro i zato nismo mogli nastaviti utakmicu. Zdravlje naših igrača nam je na prvom mjestu. Čuo sam se danas sa svima i svi su prošli bez posljedica, koliko znam, dodao je Miketek.  

Raspored utakmica 2. kola MŽNL ČK-VŽ:

  • Petak, 24. kolovoza: Dinamo (D) - Novi Marof 5:0 (prekid u 55. minuti)
  • Subota, 25. kolvoza u 17,30 sati: Podravina - Bednja
  • Subota, 25. kolvoza u 17,30 sati: Nedelišće - Mladost Komet
  • Nedjelja, 26. kolovoza u 10,00 sati: Sloga (Č) - Varteks
  • Nedjelja, 26. kolovoza u 17,30 sati:Međimurec - Omladinac (NSR)
  • Nedjelja, 26. kolovoza u 17,30 sati:Jalžabet - Pušćine
  • Nedjelja, 26. kolovoza u 17,30 sati:Nedeljanec - Rudar
  • Nedjelja, 26. kolovoza u 17,30 sati:Dubravka-Zagorac - Polet (SMnM)

Komentari