Prvašići u Beretincu dobili besplatne udžbenike i prigodne darove

galerija-images/Prvasici s nacelnikom opcine beretinec

Objavljeno: 05.09.2014. 07:56

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Foto: Josip Novak

Igor Kos, načelnik Općine Beretinec, u četvrtak je u prostoru društvenog doma ugostio obitelji učenika prvih razreda, podijelivši im pritom udžbenike i prigodne darove...

Polazak u 1. razred osnovne škole za svako dijete i roditelje je poseban događaj, a Općina im želi biti na tom putu podrška, naglasio je Igor Kos.

- Općina Beretinec svim učenicima koji ove školske godine kreću u 1. razred OŠ, u cijelosti financira kupnju udžbenika koje ćemo im danas podijeliti – rekao je Kos, dodavši da je ulaganje u znanje i obrazovanje jedan od glavnih prioriteta Općine.  

Nakon riječi dobrodošlice, raspoloženi prvašići su doznali da će svakom od njih biti poklonjen komplet bojica, slikovnica „Ježeva kućica“ i majica, na kojoj je aplicirana ta simpatična bodljikava životinjica. To ne čudi jer Općina Beretinec u svom grbu ima nacrtanog - zlatnog ježa.

Podjeli spomenutih darova priključili su se i predstavnici PU varaždinske, koja je svakom prvašiću poklonila reflektirajući prsluk. Stručnjaci za prometnu prevenciju budućim školarcima održali su i kratko predavanje o sigurnosti djece u prometu.

Susret je završio nakon što su se mali gosti počastili pripremljenim grickalicama i sokovima.  
{gallery}Prvasici s nacelnikom opcine beretinec{/gallery}

Komentari