GREBENGRADSKI STRELIČARI

Prvenstvo Hrvatske u Field streličarstvu ove nedjelje na Grebengradu

Objavljeno: 04.09.2020. 18:28

Zadnja izmjena: 04.09.2020. 18:32

Pod pokroviteljstvom Ministarstva turizma i sporta, a u organizaciji Hrvatskog streličarskog saveza i Streličarskog saveza Varaždinske županije, u nedjelju, 6. rujna, na Grebengradu, održat će se Prvenstvo Hrvatske u Field streličarstvu.

Domaćini su SK Grebengradski streličari koji su se iskazali kao izvrsni organizatori i domaćini u brojnim natjecanjima. Prijave za natjecatelje, a koji će svoje vještine isprobati u sljedećim kategorijama - juniori/ juniorke, kadeti/kadetkinje, seniori/seniorke , veterani/veteranke, kreću od 9.00 sati.

Svi oni natjecat će se u stilovima - složeni, zakrivljeni, goli, instinktivni i dugi luk. Natjecanje se održava kod Planinarske kuće Grebengrad  ali i po okolnim stazama u šumi pa se posjetioci pozivaju   na oprez i upute organizatora.

- U svakom slučaju, lijepi povod za boravak u prirodi. Svakako nemojte propustiti posjetiti utvrdu Grebengrad ali i prošeteti do obližnjeg vrha Lubenjak s kojeg možete uživati u jedinstvenom pogledu. Završetak cijelodnevnog događanja planiran je oko 17.00 sati. Ako ste možda razmišljali baviti se ovim sportom, sada je izvrsna prilika vidjeti i natjecanje izbliza ili samo uživati u lijepom izletu na Grebengrad, poručuju organizatori.

Komentari