Prvi dan "Vikenda smijeha" u Lumini centru oduševio posjetitelje

Objavljeno: 07.11.2015. 19:31

Zadnja izmjena: 23.02.2016. 14:44

Danas 7. studenoga, završio je prvi dan "Vikenda smijeha" koji se održava u Lumini centru.

Iako su posjetitelji već puno ranije stigli na stand up comedy show kako bi zauzeli najbolja mjesta, sama priredba započela je točno u 17 sati s već poznatim Kikijem Petrovićem "Slavekom" i Nenadom Kumrićem Charlijem. Oduševljene posjetitelje su odlično zagrijali domaći dečki prije nego su na scenu stupili Lucija Ćirović, poznata stand up komičarka, lutkarka i glumica iz susjedne Slovenije, i prvak varaždinskog HNK i poznati glumac Stojan Matavulj.

Kako bi ovaj vikend završio s duplom dozom smijeha, sutra je na redu novi program te pozivamo sve željne dobre zabave da se pridruže istoj ekipi zabavljača uz značajna pojačanja. Prednost imaju dame, pa će tako nakon Slaveka i Charliea još jednu dozu smijeha publici dati poznata slovenska stand up komičarka i glumica Martina Ipša. Martina je uz grupu hrvatskih stand up komičara snimila emisiju Stand up & more koja se emitira na Comedy central, stoga je uz nju luda zabava zagarantirana. U 18 sati mikrofon će preuzeti stand up komičar i voditelj Ivan Šarić koji će svojim forama i šalama zasigurno nasmijati i one najozbiljnije gleatelje.

Osim lude zabave i smijeha do suza, Lumini shopping centar je uz partnera događanja, Farmaciu za one najsretnije pripremio i pregršt nagrada, a svim posjetiteljima željnima smijeha i sutra je osiguran besplatan ulaz na nastupe.

Komentari