tko to tamo šeta

MOĆ SUNCA Korzo danas vrvio političarima svih boja

Objavljeno: 21.03.2017. 14:50

Zadnja izmjena: 21.03.2017. 15:02

Foto: Viktor Hranić

Proljeće je počelo u najljepšem izdanju, brojni su ljudi izašli na Korzo a nama je upalo u oči koliko se političara praktički svih boja danas našlo na Korzu - i onih lokalnih i nacionalnih.

MOST-ov Robert Podolnjak - angažiran i u Zagrebu i u Varaždinu - prošetao je sa svojim stranačkim kolegom i ministrom pravosuđa Antom Šprljem, koji je danas u Varaždinu predstavljao aplikaciju ePodnesak. Markantni i visoki Šprlje nedavno je promijenio image, dodao malo bradice i brkova te s tamnim naočalama sigurno zadobio i poneki znatiželjni pogled prolaznica.

Župan Štromar odlučio se za samotnjačku šetnju, možda i malo željan mira nakon današnje gužve oko potpisivanja koalicijskog sporazuma. Sama je Korzom prošetala i Vesna Dušak, koja na izbore izlazi kao zamjenica Kišiću. S druge strane, sam Kišić je kod vijećnice ugodno s HDZ-ovcima Runcem i Stričakom te dvojcem iz Cestice. I dok su prva dvojica bila strogo odjevena po PS-u, Stričak se ležerno odjenuo u kožnjak, traperice i majicu. O čemu su razgovarali možemo samo nagađati. Ipak je u najboljem društvu bio šef mladih SDP-a Luka Zrinski koji se odjeven u smart casual kominaciju prošetao Korzom u društvu dvije zgodne djevojke.

Komentari