peta etapa

FOTO: 'Pume' stigle u Koprivnicu - još malo i eto ih u Varaždinu

Objavljeno: 16.12.2018. 18:11

Zadnja izmjena: 16.12.2018. 18:49

Petog dana hodnje „Pumin skok 18“ u nedjelju, 16. prosinca u popodnevnim satima pripadnici 2. mehanizirane bojne Pume Gardijske oklopno-mehanizirane brigade stigli su u Koprivnicu, gdje su ih dočekali bivši pripadnici 7. gardijske brigade Pume i gradonačelnik grada Koprivnice Mišel Jakšić sa suradnicima.

- Čestitam vam na ovom pothvatu i motivaciji za koji treba imati veliko srce. Opet ste pokazali zbog čega ste ponos naše domovine, a Hrvatska vojska to jest - rekao je gradonačelnik Koprivnice zaželjevši sretan put Pumama u daljnjim etapama hodnje te da ponosno i hrabro koračaju prema svom cilju.

U ime pripadnika Puma, gradonačelniku Jakšiću i pripadnicima 7. gardijske brigade Pume te braniteljimskim udrugama koji su ih dočekali na ulazu u Koprivnicu s toplim napitcima zahvalio se zamjenik zapovjednika 2. mehanizirane bojne Pume satnik Krunoslav Slavinec.

Pume su zatim zapalile svijeću kod spomenika poginulim hrvatskim braniteljima te su se zaputile prema dvorani u Koprivnici gdje će večeras biti smještene i prespavati, a u jutro će nastaviti pretposljednju etapu prema Ludbregu, a potom i prema Varaždinu.

 

Komentari