Radimir Čačić: Oca sam volio, ali ne bih mu dao da mi čuva tri ovce

Piše: Alen Matušin

Objavljeno: 21.07.2014. 12:06

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Foto: facebook/reformisti

Gostujući krajem prošlog tjedna na Osječkoj televiziji, u emisiji "Karte za stol", Radimir Čačić opet je u svom stilu pokušao objasniti što glasačina namjeravaju ponuditi njegovi Reformisti.

- Moj pokojni otac - rekao je - bio je ministar u Savkinoj Vladi. Ja sam ga zaista cijenio, volio ga i volim ga, ali ne bih mu dao da mi čuva tri ovce. Nikad! Njemu je moja mama kupovala cigarete, jer on nije znao koliko koštaju. Izvrstan pravnik, odlično obrazovan, ali nedajbože da nešto vodi... - povjerio se javnosti Čačić i pojasnio:

- Kad imate ljude koji nikad u životu nisu proveli neprospavanu noć jer nisu naplatili projekt i njhovi zaposlenici ne dobivaju plaću iz razloga što se bore s administracijom, odnosno kad imate ljude koji hrvatske probleme nisu osjetili na svojoj koži, onda oni ne mogu razumjeti što Hrvatskoj treba - rekao je Čačić, istaknuvši Vesnu Gantner (koja mu je nedavno prešla iz redova SDP-a) i Nataliju Martinčević kao dvije od tri ključne "zastave" Reformista koji će, kako je rekao, koalirati sa svima koji "nisu skloni ideološkim taborima i iza sebe imaju rezultate".

Za Vesnu Pusić izjavio je kako će imati "malo veze" s reformama koje će uslijediti nakon sljedećih izbora, a za Borislava Škegru da je kreirao "jedan od najboljih poreznih sustava u Europi ikada".

Komentari