159. izborna skupština

Foto - Izabrano novo vodstvo DVD-a Varaždin

Objavljeno: 05.03.2023. 16:09

Zadnja izmjena: 05.03.2023. 17:15

DVD Varaždin održao je svoju 159. redovnu izvještajnu – izbornu skupštinu u prostorijama vatrogasnog doma u Varaždinu, na kojoj je izabrao novo vodstvo.

Umjesto dosadašnjeg predsjednika Mirka Sveteca, dužnost predsjednika nadalje će obnašati Radovan Martinec, dok je uloga njegovog zamjenika pripala Romanu Veršiću. Skupštini su nazočili i zamjenica župana Varaždinske županije Silvija Zagorec, gradonačelnik Grada Varaždina Neven Bosilj kao i predstavnik Vatrogasne zajednice Varaždinske županije Marijan Videc.

- Drage vatrogaskinje i vatrogasci, pripadnost vatrogasnoj obitelji shvaćate na profesionalan i odgovoran te častan način, a nošenje vatrogasne uniforme čini vas ponosnim dok se građani istovremeno uz vas osjećaju sigurnima što je vrlo važno u današnjim vremenima – rekla je Zagorec.

Gradonačelnik Neven Bosilj izrazio je sreću i zadovoljstvo što na području Grada Varaždina djeluje jedno ovakvo organizirano društvo koje u svom radu pokreće humanost i plemenitost, a javnosti se za kraj obratio i novoizabrani predsjednik Martinec istaknuvši kako ih čeka zaista puno posla te da je planova puno, ali da je siguran kako će uz ovakve članove sve biti riješeno.

Komentari