projekt varkoma i općine

Radovi na priključcima na kanalizaciju u Ulici Nikole Tesle u Trnovcu privode se kraju

Objavljeno: 04.04.2019. 10:05

Zadnja izmjena: 11.10.2021. 19:14

Među brojnim radovima na komunalnoj infrastrukturi u Općini Trnovec Bartolovečki i oni su na izgradnji kanalizacije u Ulici Nikole Tesle u Trnovcu.Prema sporazumu Općine Trnovec i Varkoma za kanalizaciju, ukupna vrijednost radova je 719.519 kuna plus PDV, a Općina i Varkom sufinancirat će po polovicu iznosa.

Radovi na priključcima na kanalizaciju u Ulici Nikole Tesle privode se kraju. Načelnik Općine, HNS-ov Zvonko Šamec ističe da se u suradnji s lokalnim tvrtkama poput Varkoma, ili državnim poput HEP-a, te uz pripremu projekata za prijavu na natječaje ministarstava i fondova, mještanima svih šest naselja u općina želi osigurati primjerena razina standarda življenja.

- Bilo da se radi o komunalnoj infrastrukturi, kao u ovoj ulici gdje se radi kanalizacija, ili o rekonstrukcija električne mreže, ili o asfaltiranju kolnika i izgradnji nogostupa, sve to radimo da stvorimo kvalitetne uvjete za život. Komunalna uređenja ulica doprinose i ljepšoj vizuri naselja, ali još je važnije da uređene ulice nakon ovakvih radova povećavaju sigurnost u prometu, pogotovo najmlađih - naglašava načelnik Šamec

Komentari