Komisija za marketing IO Županijskog nogometnog saveza Varaždin je raspisala natječaj za dodjelu priznanja “ŽNS Varaždin”, a u znak priznanja i časti  za osobite doprinose razvitku nogometnog sporta na području Varaždinske županije za 2019. godinu.

Priznanje se svake godine dodjeujei pojedincima kao nagrada za izniman doprinos razvoju nogometnog sporta u Varaždinskoj županiji.

Pravo predlaganja kandidata imaju nogometni klubovi i udruge članice ŽNS Varaždin

Za dodjelu priznanja mogu se, za osobite doprinose za razvoj i unapređenje nogometnog sporta, postignute izuzetne rezultate, značajno ostvarenje znanstvenog, stručnog i pedagoškog rada u svim kategorijama igrača u klubu predložiti:

  • fizička osoba u Klubu,članici ŽNS Varaždin, ako u nogometnom sportu aktivno djeluje najmanje 25 godina i ima navršenih 55 godina života.
  • fizička osoba u Udruzi, članici ŽNS Varaždin, ako u nogometnom sportu aktivno djeluje najmanje 25 godina i ima navršenih 55 godina života

Prijedlog treba biti pisano obrazložen i sadržavati podatke o kandidatu. Obrazac prijedloga može se preuzeti na internet stranici ŽNS Varaždin.

 Prijedlozi s obrazloženjem upućuju se na adresu: Županijski nogometni savez Varaždin, za “priznanja i nagrade“, Zagrebačka 91, 42000 Varaždin

Rok za slanje prijedloga je 30 dana od dana objave ovog Natječaja ili do 15. veljače ove godine

Ključne riječi: nogomet, sport, žns varaždin,

Komentari

24.01.2020. 12:07h Zadnja izmjena: 24.01.2020. 12:15