Petu godinu zaredom, Fitness plesni studio SRD „M-FIT” iz Novog Marofa organizirao je revijalnu plesnu produkciju „Rasplesani Marof”. Manifestacija se organizira povodom Svjetskog dana plesa, a ove je godine na pozornici dvorane novomarofskog Kulturnog centra „Ivan Rabuzin” svoje plesno umijeće pokazalo više od 250 djece u dobi od 3 do 18 godina.

Na „Rasplesanom Marofu” nastupile su skupine PS Vindi, UDT Gombalište, PK Ivančica, PS Vivona, Zemlja sreće, PK D&D, Cheerleading Livi te domaćini M-FIT. Upriličen je i glazbeni spektakl na bubnjevima, kroz afričke i balkanske ritmove Nikole Švende.

„Odlični plesači, posebno osmišljena scenografija, puno energije i dobrih vibracija i ovoga su puta oduševili publiku koja nam je svima velika podrška i poticaj u daljnjem radu. Ovaj plesni event okuplja roditelje naših plesača koji dolaze vidjeti napredak svoje djece, ali dolaze i ostali koji uživaju u ljepoti plesa, događaju koji doista, kako mi to volimo reći, ima dušu”, kazala je voditeljica projekta, Marta Žugec Katalinić.

I ove je godine „Rasplesani Marof” održan pod pokroviteljstvom Grada Novog Marofa te uz pomoć brojnih sponzora. Kao i svaki puta, i ovu kulturnu manifestaciju u Novom Marofu iz gledališta je pratio gradonačelnik Siniša Jenkač.

Komentari

29.04.2019. 11:51h Zadnja izmjena: 29.04.2019. 11:51