svjetski dan plesa

RASPLESANI MAROF Pogledajte fotografije koje će vas ostaviti bez daha

Objavljeno: 01.05.2017. 13:40

Zadnja izmjena: 01.05.2017. 13:41

Prekjučer je 290 djece iz brojnih plesnih studija i klubova u novomarofskom Kulturnom centru Rabuzin proslavilo svjetski dan plesa upravo onako kako i priliči - plesom, i to s puno umjetnosti i akrobatike.

Sudjelovali su klubovi "Korak", "Jump", "Vindi", "Vivona", "Zemlja sreće", Cheerleaders "Livi", "Ivančica", "Plan B" te domaćini iz „M-Fit“, koje vodi organizatorica ovog cijelog događaja Marta Žugec. Bio je to dan kad se plesno umijeće djece i višemjesečni marljivi rad povezao u cjeloviti smisao, dan kada se spojio sportski život mladih i kretanje kao zdrava životna navika.

Dojmljiva scenografija

Organizacija je i ovog puta nadmašila sve standarde stereotipnih okvira plesa. Imali smo pravi plesni spektakl, uz vrlo dojmljivu scenografiju te uz posebno osvjetljenje. Publika je bila nagrađena s čak dvije akrobacijske točke, premijerno prvi puta u Novom Marofu – aerial hoop i pole dance u izvedbi Elizabete Rudman, prvakinje u pole danceu i street workoutu 2013-2016. godine. Voditelji programa bili su Lucija Ratković, Ana Tomiek i Borna Stipetić. "Rasplesani Marof" i ovaj se put dokazao kao vrhunski projekt koji 29. travnja slavi ples kao podsjetnik na to da su ples, pokret, slika i riječ univerzalni jezik koji svi razumiju. A mi vam ovdje donosimo i fotogaleriju kako biste mogli vidjeti neke od najzanimljivijih trenutaka ove čarobne plesne večeri.

Komentari