HUMANITARNI RAD

Reformisti Donje Voće darivali socijalno ugrožene mještane

Objavljeno: 26.12.2020. 10:57

Zadnja izmjena: 22.01.2021. 08:40

Reformisti ŽO Varaždinske županije u blagdansko vrijeme zauzeti su humanitarnim radom i uljepšavanjem blagdana socijalno ugroženim sugrađanima.

Tako je Općinska organizacija Reformista Donja Voća pripremila 30 prehrambenih paketa koje su podijelili socijalno ugroženim mještanima.

"Blagdansko vrijeme u nama budi posebno ozračje, tada smo svi osjećajniji, zajedništvo poprima svoju notu i više suosjećamo jedni s drugima. Kako nas je sve početkom ove lude 2020. godine zahvatila pandemija, ovi blagdani posebni  su ne samo po svojoj uobičajenoj ljepoti, već i zahtjevnim okolnostima za sve. Unatoč svemu, ništa nas ne može spriječiti da Božićno raspoloženje duhom useli i među naše potrebitije mještane.

Kako bi barem malo uljepšali božićne i novogodišnje blagdane socijalno ugroženih stanovnika na području općine Donja Voća, Općinska organizacija Reformista Donja Voća pripremila je povodom  blagdana 30 prehrambenih paketa koje su podijelili socijalno ugroženim mještanima s područja djelovanja. Paketi su pripremljeni zahvaljujući osobnoj donaciji članova općinske organizacije i donaciji od strane Reformista Varaždinske županije. Podjelu paketa vršila se na području svih naselja u sastavu Općine Donja Voća.

- Zahvalna sam svim članovima naše organizacije koji su se uključili u ovo darivanje naših najpotrebitijih mještana – rekla je Sanja Kočet, povjerenica Općinske organizacije Reformista Donja Voća." piše u priopćenju Reformista.

Komentari