o bolestima kuka i kostiju

REFORMISTI Interesni odbor umirovljenika organizirao predavanje u Domu za starije

Objavljeno: 22.02.2020. 12:19

Zadnja izmjena: 22.02.2020. 12:19

Interesni odbor umirovljenika Narodne stranke-Reformisti Varaždinske županije i Udruga umirovljenika Solidarnost Varaždin organizirali su jučer u Domu za starije i nemoćne osobe u Varaždinu predavanje o bolestima kuka, koljena i prijelomima kostiju kod osoba starije životne dobi.

Predavače interesantne tematike, liječnike Odjela za ortopediju i traumatologiju OB Varaždin dr. Marka Hlebara, dr. Domagoja Mlinarića i dr. Sinišu Fučkar, uvodno je predstavio predsjednik Interesnog odbora umirovljenika i predsjednik Savjeta za umirovljenike i osobe starije životne dobi Varaždinske županije Vladimir Kozjak.

Spomenuti liječnici upoznali su prisutne o osteoartritisu kuka, koljena, prijelomima i njihovom načinu liječenja. - Ovo predavanje jedna je u nizu aktivnosti koje provodi Interesni odbor umirovljenika. U prošloj godini imali smo niz predavanja koja su važna osobama starije životne dobi poput objašnjenja ugovora o doživotnom i dosmrtnom uzdržavanju, pravima umirovljenika za dodjelu ortopedskih i drugih pomagala, mjerenja sluha i slično. Ove godine nastavljamo s našim aktivnostima na teme koje su važne za naše umirovljenike – rekao je Vladimir Kozjak.

Komentari