Završen interaktivnim 3D mappingom

Rekordan broj posjetitelja na ovogodišnjem, petom MOP Špancir festivalu multimedije i kulture

Objavljeno: 31.05.2016. 15:44

Zadnja izmjena: 31.05.2016. 15:46

Foto: MOP

Uspješno spojivši poslovni svijet i freelancing-zajednicu s multimedijalnim kulturnim sadržajem, ovog je vikenda završen peti MOP Špancir festival multimedije i kulture. U organizaciji studentske udruge MOP i Turističke zajednice grada Varaždina, i ove je godine, od 23. do 28. svibnja 2016. godine, privukao rekordan broj posjetitelja.

– Cilj festivala jest educirati, ali i pokazati stvarne primjere iz prakse. Kroz predavanja i radionice stvorila se odlična platforma za razmjenu i širenje znanja, a izložbe i razne projekcije bile su njihova prezentacija. No osim novog znanja, svakako moram istaknuti networking kao vrlo važan faktor. – naglasio je Fran Mubrin, direktor MOP Špancir festivala.

Ove su godine organizatori mislili i na one najmlađe i prvi put organizirali predavanje „Dizajn početnica“ za djecu i mlade osnovnoškolskog i srednjoškolskog uzrasta.

Nakon cjelotjednog programa ispunjenog predavanjima, radionicama i ostalim popratnim sadržajima, festival je zaključen interaktivnim 3D mappingom ORNAMENTI III, koji je izradio Ivan Lušičić Liik.

Komentari