online glasanje

BROJKE KAŽU SVE Vaši glasovi u anketama o Habušu i Zember krajnje su nedvosmisleni - evo trenutačnog rezultata

Objavljeno: 18.01.2017. 13:11

Zadnja izmjena: 18.01.2017. 13:12

Foto: Arhiva

Ovaj su tjedan u Varaždinu definitivno obilježila dva događaja - postupak razrješenja ravnateljice varaždinske bolnice Sanje Zember i povlačenje Gorana Habuša iz politike.

U oba slučaja dali smo vam priliku da se izjasnite i kroz naše online ankete. Imajte u vidu da mi na rezultate nemamo nikakvog utjecaja te da oni prilično precizno i objektivno izražavaju vaše mišljenje. Ovdje iznosimo podatke koje su bili važeći točno u 11.45 - kad smo napravili i screenshotove anketa. S obzirom da je u oba slučaja glasalo po više od tisuću naših čitatelja ne očekujemo da će daljim glasanjem doći do ikakvih bitnijih promjena rezultata.

60% 'komada' Habušu

A oni su više nego jasni, nitko se neće moći vaditi na ruske hakere. Posebno ne još aktualni gradonačelnik Goran Habuš, koji je u anketi dobio vrtoglavih i zabrinjavajućih 60% jedinica. Preciznije, od 1082 glasača njih čak 649 gradonačelniku nije dalo prolaznu ocjenu. Kako se penje ocjena, tako se ujedno smanjuje i njezin postotak, tako da je svega 54 glasača - to jest 6% - ocijenilo Habuša izvrsnim. Kad se sve zbroji i podijeli - prosječna ocjena koju je Habuš dobio je 1,8. Vi sami procijenite je li to za prolaz ili nije - samo napominjemo da nismo zbrajali i one komentatore s naše Facebook stranice koji su davali nulu.

Ogromna većina protiv smjene

Stvari su još jasnije kad se radi o slučaju smjene Sanje Zember s mjesta ravnateljice OB Varaždin. Od 1197 glasova čak 957 reklo je ne. Sa smjenom se slaže 12% glasača - odnosno, njih 144, dok je odgovor ne zna odabralo njih 96. Vjerojatno svi ovi glasovi neće promijeniti sudbinu sadašnje ravnateljice, ali je javnost u ovom slučaju - kao i u slučaju gradonačelnika Habuša - jasno izrekla svoje mišljenje.

Komentari