Članovi Športskog ribolovnog društva Novi Marof organizirali su zajedničko druženje kadetske, juniorske i seniorske ekipe te roditelja uz ribolov. A povod su bili odlični natjecateljski rezultati među kojima se ističu dva naslova pobjednika Kupa Hrvatske, ona kadeta i juniora.

Na natjecanju u Batini u Općini Draž u Baranji najbolji su bili kadeti Tomica Međeral, Luka Florijanić i Sebastijan Uranić, uz vođu ekipe Davora Bukala, dok su u Osijeku najbolji bili juniori Mario Beloša, Robert Ivanušec i Martin Kračun, uz vođu ekipe Slavka Meistera.

- Koliko smo uspjeli istražiti, u mlađoj povijesti hrvatskog ribolovstva još se nije dogodilo da isti klub ima pobjednike u obje mlađe kategorije. Potiho smo se nadali jer su naši mladi ribiči nekoliko godina zajedno i postižu odlične rezultate na natjecanjima.- istaknuo je predsjednik ŠRD Novi Marof Mario Češi.

Novomarofski ribiči aktivni su i u lokalnoj zajednici. Posljednjih godina sugrađane časte ribljim specijalitetima u sklopu programa Dana grada Novog Marofa. Dio je to dobre suradnje s Gradom Novim Marofom i Turističkom zajednicom grada, koji podržavaju aktivnosti društva. Tako su na druženju bili i gradonačelnik Siniša Jenkač, njegov zamjenik Ivica Šantek te Renata Horvatić iz Turističke zajednice.

Gradonačelnik Jenkač je čestitao ŠRD-u, ne samo na posljednjim odličnim rezultatima, već i na dugogodišnjem trudu i radu jer ovakvi rezultati, naglasio je, nisu došli preko noći.

- Drago nam je što u našem gradu imamo jedan ovako uspješna sportski kolektiv koji ima vrhunske rezultate na nacionalnoj razini. Zadovoljni smo što klub okuplja mlade i uči ih zdravom, sportskom, načinu života. Klub će uvije imati podršku u Gradu.- zaključio je Jenkač.

 

Komentari

11.09.2017. 16:01h Zadnja izmjena: 11.09.2017. 16:09