GIMNASTIČKI KLUB VINDIJA

Ritmičarke Vindije odlične na završnici kupa Hrvatske u Poreču

Objavljeno: 09.06.2019. 20:38

Zadnja izmjena: 09.06.2019. 20:53

Ritmičarke GK Vindija proteklog su vikenda nastupom na završnici kupa Hrvatske u B programu uspješno okončale svoju natjecateljsku sezonu. Natjecanje se održalo u sportskoj dvorani Žatika u Poreču, a okupilo je stotinjak vježbačica u pet kategorija.

U kategoriji mini, u vježbi bez rekvizita, nastupile su dvije najmlađe predstavnice GK Vindija Lucija Barbir i Eva Kocijan. Lucija Barbir je osvojila visoko 2. mjesto i srebrnu medalju, dok je Eva Kocijan zauzela četvrtu poziciju.

U kategoriji mlađih kadetkinja, u vježbama bez rekvizita i s obručem nastupila je Paulina Tomaškovć, koja je uvjerljivo osvojila 1. mjesto i zlatnu medalju.

U kategoriji juniorki nastupile su preostale dvije Vindijke Sara Crnčec i Leona Pretković. Crnčec je odličnim nastupom u vježbama s obručem i čunjevima zasluženo osvojila 1. mjesto, dok je Pretković nastupila s obručem i loptom i na kraju izborila broncu.

Djevojke je na ovo natjecanje pratila pomoćna trenerica Lea Brlek, a istima u narednom periodu predstoji nekoliko ljetnih mjeseci priprema za novu natjecateljsku sezonu.

 

Komentari