Varteks Di Caprio u subotu oslabljen dočekuje Porečane

Objavljeno: 11.02.2011. 15:38

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:08

U jednom od važnijih susreta sezone, rukometaši Varteks Di Caprija u subotu će u gradskoj dvorani ugostiti momčad Poreča u 19 sati.

Izuzetno važan susret čeka u subotu varaždinske rukometaše, jer im u goste dolazi Poreč, momčad s kojom trenutno dijele sedmom mjesto tablice s 15 bodova. Porečani su vrlo dobra ekipa, predvode iz novi reprezentativci Mataija i Čarapina, a na golu je i  odlični Sladoljev. Zagreb im je na posudbu uoči nastavka prvenstva ustupio Tarabocchiju.

S druge strane, Varteks Di Caprio u nastavku prvenstva nema vratara Božića, pokušat će ga zamijeniti povratnik Balent, a u prvom su kolu poraženi tijesno u Bjelovaru, rezultatom 30:27, nakon što su ponovno vodili u prvom poluvremenu.

Ipak, trenirali su vrlo kvalitetno tijekom priprema, a trener Golik nada se dobroj igri u subotu, iako neće moći računati na neke važne igrače.

- Radi se o važnoj utakmici, gdje su sve karte otvorene, Poreč ima dobru ekipu, još su se i pojačali, a mi nažalost nećemo moći računati na Babića, Žnidarića i Barića, koji su ozlijeđeni. Igrat ćemo dodatno pomlađeni, s našim klincima, no dat ćemo sve od sebe, to je sigurno – kazao nam je trener Varteks Di Caprija Željko Golik.

Razlike na tablici vrlo su male, od Varteksa na diobi sedmog mjesta, do Arene na 14. mjestu tek su tri boda razlike, stoga bi domaći bodovi trebali biti od velike važnosti.



Komentari