podrijetlom je iz bednje

Robertu Hranju na imenovanju načelnikom Glavnog stožera čestitali Bednjanci i načelnik Poljak

Objavljeno: 23.02.2020. 10:58

Zadnja izmjena: 23.02.2020. 10:58

Viceadmiral Robert Hranj, dosadašnji direktor Glavnog stožera Oružanih snaga i nekadašnji zapovjednik Hrvatske ratne mornarice, postaje prvi čovjek Hrvatske vojske.

Imenovanje Hranja za načelnika Glavnog stožera prvi je dogovor Andreja Plenkovića i Zorana Milanovića. Robert Hranj inače je 58-godišnji Varaždinac, podrijetlom iz okolice Bednje, a na njegovom imenovanju mu je u svoje ime i ime svih građana Bednje čestitao  načelnik Općine Bednja, Damir Poljak.

- U ime svih građana i vodstva općine Bednja, te u svoje osobno ime upućujem Vam iskrene čestitke u povodu Vašeg imenovanja za novog načelnika Glavnog stožera Oružanih snaga Republike Hrvatske. Neizmjerno smo ponosni što se još jedna osoba podrijetlom iz Bednje, pridružila cijeloj plejadi uglednika koji na najdostojniji i najčasniji način reprezentiraju našu zemlju u različitim oblastima, od politike, medicine, znanosti i sporta pa sve do, kao što pokazujete Vašim primjerom, časne dužnosti obrane zemlje - napisao je načelnik Poljak na svojem Facebook statusu.

Dodao je kako mu želi mnogo uspjeha u obavaljanju odgovornih zadaća koje su pred njim - Imajući u vidu Vašu naobrazbu te dosadašnje bogato radno iskustvo stečeno na važnim pozicijama u zemlji i inozemstvu, siguran sam da Hrvatska u jednom od najškolovanijih hrvatskih časnika dobiva osobu najviših kvaliteta, koja će časno stajati na braniku Lijepe Naše - napisao je Poljak.

Komentari