Raspisan natječaj

Rotary klub Ludbreg daruje mlade, evo o čemu se radi

Objavljeno: 13.02.2024. 11:45

Zadnja izmjena: 13.02.2024. 11:51

Foto: Arhiva

Upravni odbor Fonda za nagrađivanje izvrsnosti Rotary kluba Ludbreg raspisuje natječaj za dodjelu 'Godišnje nagrade za izvrsnost Rotary kluba Ludbreg za 2024. godinu'.

Natječaj je raspisan radi nagrađivanja najboljih srednjoškolaca i studenata s područja Grada Ludbrega i Općina Mali Bukovec, Martijanec, Sveti Đurđ i Veliki Bukovec. Raspisuje se za prethodnu školsku i akademsku godinu u obliku novčanih nagrada, a dijele se dvije nagrade za najbolje učenike umjetničke srednje škole i gimnazije, dvije za najbolje učenike srednjih strukovnih škola sa četverogodišnjim i dvije sa trogodišnjim trajanjem, sve u iznosu od 200 eura. Šest nagrada dijeli se za najbolje redovne studente preddiplomskog, diplomskog, stručnog odnosno integriranog studija u iznosu od 300 eura te jedna nagrada za poslijediplomski studij u iznosu od 400 eura.

Pravo natjecanja imaju učenici srednjih škola i redovni studenti s prebivalištem na području Grada Ludbrega i Općina Mali Bukovec, Martijanec, Sveti Đurđ i Veliki Bukovec, koji imaju trajno mjesto boravišta u gradu Ludbregu ili navedenim općinama duže od dvije godine, ili koji su tu rođeni i živjeli duže od 10 godina, a pohađaju bilo koji studij u Hrvatskoj ili svijetu. Natječaj je otvoren od dana objave do 11. ožujka u 19 sati, a detalje o prijavama možete pročitati na linku.

Komentari