RUKOMETNI KLUB VIDOVEC

Rukometaši Vidovca u srijedu protiv Čakovca love četvrfinale Kupa

Objavljeno: 09.03.2020. 14:10

Zadnja izmjena: 09.03.2020. 14:21

Rukometaši Vidovca u srijedu, 11. ožujka igraju jednu od najvažnijih utakmica godine, osminu finala državnog kupa protiv Čakovca. Utakmica se igra u vidovečkoj dvorani, s početkom u 19 sati.

Bit će to pravi lokalni derbi, a Vidovčani su već ove sezone pobijedili Čakovec. Vidovečki rukometaši u dobroj su formi te su koncentrirani na utakmicu u srijedu.

Proteklog vikenda rukometaši Vidovca poraženi su od Metalca, ali pružili su solidan otpor bivšem 'premijerligašu', ekipi koja se bori za vrh tablice. Konačan rezultat glasio je 25:33, ali Vidovec je na poluvremenu imao neriješeno (15:15), da bi gosti ipak do kraja prelomili susret u svoju korist. Ipak, bilo je i dobrih stvari u igri, sastav se kompletirao, nema ozlijeđenih igrača.

Ključ je čvrsta obrana

- Idemo pobijediti utakmicu u srijedu, konačno smo svi zdravi i kompletni, mislim i vjerujem da idemo dalje. Moramo odigrati dobru i čvrstu obranu, spriječiti njihov protok lopte, a mi odigrati tečno, kao što vjerujem možemo. Kompletni smo i spremni za utakmicu, i vjerujem u moje dečke, istaknuo je Srećko Horenec, trener Vidovca.

Što se pak tiče Čakovca, oni igraju vrlo promjenjivo ove sezone. Nakon solidnog počekta trenutno su u mini-krizi, što je platio trener Josip Borković.

Sprema se spektakl

No, sve to, ne zamara stručni stožer Vidovčana, tvrde da će dati sve od sebe u utakmici, koja im je od velike važnosti. Eventualni prolazak dalje značio bi i mogući novi rukometni spektakl, u svakom slučaju ulazak u četvrtfinale je velika stvar.

- Puno bi nam to značilo, pozivam i ovim putem da naši vjerni navijači napune dvoranu, da se stvori što bolja atmosfera, da napravimo pravu poznatu vidovečku rukometnu feštu, ističe Horenec.

U klubu su spremni, ulaznice se prodaju odlično, domaćin sprema naravno i cijeli popratni program, kao i uvijek kada je rukomet u Vidovcu u pitanju. Rukometaši Vidovca dosad su bili triput u četvrtfinalu, nadaju se i treći puta.

Komentari