Rukometno finale županijskog kupa u petak u Vidovcu

Piše: evz

Objavljeno: 16.12.2010. 16:07

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:07

Foto: eVarazdin

U finalu županijskog kupa, u petak u 18 sati u Vidovcu igrat će Vidovec BIOS i Varteks Di Caprio. Vidovečki rukometaši su svladali u polufinalu Ivančicu iz Ivanca, dok je Varteks Di Caprio bio uvjerljiv protiv Trnovca. Najljepši je to mogući kraj sezone, koja je bila rezultatski vrlo uspješna, i za jedne i za druge.

Vidovec BIOS kao lider 2. HRL Sjever, dosad neporažena ekipa u službenim utakmicama (9 ligaških i 2 kup), dočekuje varaždinske rukometaše. Dvorana OŠ Vidovec već je nekoliko puta ove sezone bila prepuna, a za Varteks će se sigurno tražiti karta više. Nije to prvi puta da su vidovečki rukometaši u finalu kupa, no stariji mještani tvrde da je rijetko kada bilo ovakvo uzbuđenje u Vidovcu.

- Bit će to povijesna utakmica za Vidovec, veselimo se svi tome i jedva čekamo. Varteks Di Caprio je nesumnjivo favorit, kao premijerligaš i ekipa koja je visoko na tablici trenutno visoko plasirana. Puno su napravili tijekom sezone, mora im se odati priznanje, a mi ćemo pokušati iznenaditi, pa što bude. Nadam se prije svega dobroj, fer i korektnoj utakmici, svi smo mi međusobno dobri prijatelji – istaknuo je Vladimir Malner, rukometaš Vidovec BIOS-a.

S druge strane stajat će Varteks Di Caprio, koji je tijekom sezone pokazao koliko može napraviti kada je potpuno spreman. U Vidovcu će biti u trenutno najjačem sastavu, a financijski i organizacijski problemi ne mogu smanjiti visoki motiv varaždinskih rukometaša.

- Vidim da se najavljuje spektakl u Vidovcu, a vjerujem da će biti dobra utakmica, što je najvažnije, pa da ljudi uživaju i da bude spektakl. Kod nas trenutno nije bajna situacija, ali se nadam da ćemo godinu okončati uspješno pobjedom. Mi smo svoje rezultatske ciljeve ostvarili, unatoč nekim posljednjim porazim, ali objektivno smo poraze protiv Zagreba, Nexea i Siscije i očekivali. Što se tiče Vidovca, zasad se nismo posebno pripremali, ali većinom igrače dobro poznajemo, prijatelji smo, igrali smo u Varteksu i nadam se da će biti odlična utakmica – ističe Neven Prole, kružni napadač Varteks Di Caprija.

Organizatori najavljuju pravu rukometnu feštu, nadaju se da će se njihov Vidovec kvalitetno suprostaviti slavnom Varteks Di Capriju. U svakom slučaju zagarantirana je borbena utakmica, ali i prava rukometna fešta nakon utakmice, za najljepši završetak ove turbulentne rukometne sezone.

Komentari