HRVAČKI KLUB VINDIJA

Rutinska pobjeda Varaždinaca protiv Sesveta, a sada s pojačanjima u veliki okršaj za prvaka sa Sesvetskim Kraljevcem

Objavljeno: 17.03.2019. 11:54

Zadnja izmjena: 17.03.2019. 12:03

Trener HK Vindija Andrija Barić zadovoljan je jučerašnjom pobjedom varaždinskih hrvača u 2. krugu 1. Hrvatske hrvačke lige protiv hrvača iz Sesveta rezultatom 7:3.

Pobjedili su Luka Fajfarić do 55 kg, Filip Kolarić do 60, Tony Brala do 63, Sandro Frankol do 67 kg, Benjamin Šokman do 72 kg, Jan Siročić do 77 kg i Marko Koščević +130 kg.

- Zadovljan sam odrađenim, jedino je Ivan Ratković napravio kiks, rekao je trener Varaždinaca Andrija Barić. -  Imao je vodstvo ali na kraju ipak izgubio. Isto je tako i Sebastijan Petrač mogao možda bolje, ali sve u svemu pobjeda je tu i sada se spremamo za sljedeću subotu. Manje, više sve je prošlo prema očekivanjima u ova dva prva kruga, dodoa je Barić.

U 3. krugu Vindiji u goste dolazi ekipa Sesvetskog Kraljevca, glavni konkurent za osvajanje naslova prvaka. Varaždinci će u taj susuret ući s dva ovogodišnja pojačanja Božo Starčević i Ivan Huklek. Oni su hrvatski reprezentativci i trebali bi donijeti prevagu u tom meču.

- U subotu će svi koji dođu u Graberje moći vidjeti jedan jako dobar meč. Pozivam zato sve ljubitelje hrvanja do dođu u 19 sati i podrže našu ekipu, jer će to biti sigurno jedan od mečeva koji će odlučiti o prvaku Hrvatske za ovu godinu, najavio je susret 3. kruga Barić. 

Komentari