hdz daruje vatrogasce

Saborski zastupnik Anđelko Stričak DVD-u Bedenec donirao vatrogasnu opremu

Objavljeno: 16.10.2016. 14:28

Zadnja izmjena: 16.10.2016. 14:31

Foto: Gradski odbor HDZ Ivanec

Danas je županijski predsjednik HDZ-a i saborski zastupnik, Anđelko Stričak vatrogascima DVD-a Bedenec darovao agregat za napajanje električnih alata, opremu i rasvjetu na terenu čime će se podići efikasnost postrojbe u spašavanju građana, stoji u priopćenju Gradskog odbora HDZ-a Ivanec.

Ove vrijednu vatrogasnu opremu, saborski zastupnik je uručio zapovjedniku vatrogasne postrojbe Bedenec, Darku Vresku, ispred vatrogasnog doma.

Nakon darovanja opreme, Anđelko Stričak je obišao novoizgrađeni vatrogasni dom, a predsjednik DVD-a Ivan Vresk  je u svom obraćanju okupljenima istaknuo kako će se kontinuitet dobre suradnje nastaviti i ubudućnosti kako bi vatrogasci bili što organiziraniji i spremniji u pružanju pomoći ugroženom stanovništvu, kaže Gradski odbor HDZ-a Ivanec u svom priopćenju. 

Dražen Hunjet je zrazio zadovoljstvo međusobnom suradnjom i pritom naglasio da će se zajedničkim snagama brže i lakše pronaći sredstva i donatori za završetak izgradnje DVD-a Bedenec, kao i za razvoj cijelog Bedenca, stoji u priopćenju.

Komentari