NOGOMETNI KLUB VARAŽDIN

Samir Toplak uoči gostovanja u Koprivnici: "Sutra ćemo biti jači, nego protiv Lokomotive!"

Objavljeno: 27.02.2020. 09:40

Zadnja izmjena: 27.02.2020. 09:42

U 24. kolu Hrvatski telekom Prve lige NK Varaždin gostuje u Koprvinice kod NK Slaven Belupo. Tijekom ove sezone, stari sportski znanci odigrali su dva  neriješena susreta, najprije u 6. kolu krajem kolovoza prošle godine 1:1 u Koprivnici pa u 15. kolu početkom studenig 0:0 u Varaždinu.

Sutrašnji susret, koji je na rasporedu u 17,00 sati, domaćini dočekuju u potpuno drugačijem raspoloženju od Varaždinaca. Slaven Belupo je na komfornom sedmom mjestu prvenstvene ljestvice s 22 osvojena boda, dok je Varaždin i dalje posljednji s 15 bodova. 

Varaždinu grčevito trebaju bodovi iz ovog susreta, jer im nakon ovog kola dolaze protivnici iz gornjeg dijela prvenstvene ljestvice, što znači da je objektivno teže za očekivati osvajanje prijeko potrebnih bodova.

Trener Varaždina Samir Toplak u dobrom raspoloženju dočekuje sutrašnji susret, a jedan od razloga je i povratak Drožđeka, Đuraseka i  Teklića.

Vrijeme je neprijatelj

- Sutra ćemo biti jači, nego protiv Lokomotive. Ekipa sve bolje izgleda i daje mi nadu u optimizam. Vrlo brzo upijaju sve taktičke ideje koje pred njih postavljam. Najveći neprijatelj mi je vrijeme. I to sad još više vidim, i još više mi je žao što nismo zajedno prošli pripreme, naglasio je Toplak.

Za sutrašnji susret ne konkureiraju oba brata Glavina, ali su zato svi ostali u pogonu te pripremljeni za  sustav koji preferiraju iz Slaven Belupa. Sutrašnji domaćini imaju probleme s napačem, jer prema posljednjim informacijama iz Koprivnice neće igrati Krstanović, a u Varaždinu su  odlučni donijeti bodove iz Koprvinice.

- Idemo prema korekcijama u sastavu. Sutra ćemo izgledati već bolje. Ali, iI protiv Lokomotive smo imali period igre kada smo dominrali ali nismo iskoristili, sutra to moramo popraviti i iskoristiti šanse koje stvaramo, zaključio je Toplak.

Komentari