NOGOMETNI KLUB VARAŽDIN

Samir Toplak: "Imamo puno posla, ali ova pobjeda je veliki zamašnjak!"

Objavljeno: 15.02.2020. 22:10

Zadnja izmjena: 15.02.2020. 22:14

Specifična utamica za Samira Toplaka, koji je nakon pet i pol godina morao otići iz Intera da bi se za samo nekoliko tjedana ponovo vratio na stadion u Zaprešiću ali ovaj puta kao trener Varaždina.

Osim toga nosio je i teret imperativa pobjede, nakon najava i obećanja koje je kao novi trener u teškim trenucima za klub morao dati.

- Teška je to bila utamica, bilo je svega tu. Prvih pola sata nismo bili dobri, vidjela se tu bojažljivost i strah. Nisam ih uspio otpustiti od početka utakmice. Kad smo početli igrati, i igrači su vidjeli da možemo. Onda smo se u poluvremenu dogovorili. Mi imamo igrača koji na svakom dijelu terena mogu proći jedan na jedan i to smo odmah i iskoristili. Isto tako u svemu je potrebna sreća. koju sam ja izazivao. Sreću treba i zaslužiti, poručuje Toplak.

U drugom dijelu utakmice igra Varaždina je postala tečnija, a do izražaja su došle pojedinačne vrijednosti igrača. 

- Jako sam sretan, sada smo maksimalno u igri. Još bitnije mi je što su igrači vidjeli da imaju kvalitetu. Kad su ih svi otpisali, moraju vjerovati meni, a ja ću im dati maksimalno povjerenje. Imamo puno posla ali ova pobjeda je veliki zamašnjak, naglasio je Toplak.

 

Komentari