REAKCIJE NAKON UTAKMICE

Samir Toplak nakon poraza 5:1 od Gorice: "Ne paničarim, čvrsto sam na zemlji"

Objavljeno: 14.08.2020. 23:09

Zadnja izmjena: 14.08.2020. 23:30

Varaždin nije dobro krenuo u novo prvenstvo HT Prve lige, već u prvom susreti izgubio je od Gorice s visokih 5:1, na svom terenu.

Malo je toga dobro funkcioniralo na terenu u varaždinskim redovima. "Puštalo" je na sve strane, a igrači Gorice pokazali i više tehničkog i taktičkog znanja. Najveći propust je veliki pad koncentracije na samom kraju susreta kada su u sučevoj naodknadi Varaždin primili čak tri gola.

Trener Varaždina, Samir Toplak ipak nije zabrinut jer je još u fazi stvaranja momčadi.

- Kad pogledam cijelu utakmicu, nismo bili pravi. Nismo mogli uhvatiti ritam. I onda kada nas je gol Đuraseka vratio u igru, nismo iskoristili taj zanos. Zaslužena pobjeda Gorica ali jedna stvar se ne smije dogoditi. Da tri komada dobiješ u posljednje tri minute to je nedopustivo. To me jedino muči. Nije isto izgubiti 2:1 ili 5:1. Nismo bili pravi, ali idemo dalje tek je 1. kolo, zaključio je Toplak.

U igri Varaždin osjetilo sa da svi igrači nisu odigrali onako kako smo ih navikli gledati prošle sezone, a od pojačanja nitko nije toliko iskočio da bi promijeio ritam igre u pozitivnom smjeru.

- Nama još treba jedan krilni igrač, alternativa za lijevi i desni bok. I bolji igrač od ovih koje imamo. Tako je, ekipimiramo se. Ali tako i drugi rade. Ne paničarim uopće, čvrsto sam na zemlji i idemo polako opet raditi i bit će to sve ok, umiruje situaciju Toplak.

Komentari