Toplak: Premašili smo ciljeve za ovu sezonu

Objavljeno: 21.05.2011. 21:21

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:09

Foto: Željko Hajdinjak / CROPIX

Premašili smo ciljeve koje smo postavili prije prvenstva jer naš jedini cilj je bio opstanak u ligi, rekao je trener „krojača“ Samir Toplak na konferenciji za novinare nakon utakmice s Interom.

Nakon utakmice u kojoj su „krojači“ izborili opstanak na treneru Samiru Toplaku vidjelo se da mu je pao kamen sa srca. Toplak je prilično emotivno pratio utakmicu s klupe.

- U prvom poluvremenu se vidjelo koliki je teret bio na igračima. Nisu mogli povezati dva dodavanja kako spada. Očekivao sam više naše agresivnosti ali kao da se igračima uvukao strah u kosti.  Nakon što smo zabili prvi gol dečki su se malo opustili ali nije to bilo to. Nervozi su možda pridonijele i vratnice koje smo pogodili u prvom poluvremenu. Počeli smo igrati kako spada tek nakon što smo zabili drugi gol. Na kraju mogu reći samo da sam sretan jer smo pobijedili i osigurali opstanak – naglasio je Toplak.

>> “Krojači” protiv Intera lako osigurali opstanak

Trener „krojača“ je i kratko analizirao sezonu koja je iza nas.

- Prije sezone rekli smo da je naš jedini cilj opstanak u ligi i to smo ispunili, a plasmanom u Europsku ligu nadmašili sva očekivanja. Mišljenja sam da smo, uz igre koje smo pružali, zaslužili i više bodova u prvenstvu ali moram biti zadovoljan s obzirom na sve što se događalo ove sezone. Moglo bi se reći da je ovo bila jedna od najturbulentnijih sezona u povijesti kluba. Štrajkovi, problemi s novcem, sve se to odražavalo na igrače i zato smo u nekim utakmicama podbacili. Zato moram biti zadovoljan – istaknuo je Toplak.

Trener Zaprešićana Ilija Lončarević bio je vrlo kratak.

- Čestitam Varaždinu na pobjedi. Utakmicu smo igrali i izgubili na način na koji smo gubili u prvih pet kola prvenstva. Nemam što više dodati. Domaćinima čestitam na pobjedi i na plasmanu u finale Kupa naravno – rekao je Lončarević.


Komentari