NOGOMETNI KLUB VARAŽDIN

Samir Toplak pred utakmicu s Rijekom: "Tradicija je tu da se ruši!"

Objavljeno: 16.10.2020. 19:29

Zadnja izmjena: 16.10.2020. 19:44

Nogometaši Varažina sutra igraju susret 8. kola HT Prve lige, nakon dvotjedne reprezentativne pauze.

Trener Varaždinaca Samir Topla zadovoljan je trenutnim stanjem u svlačionici.

– Ova prvenstvena stanka nam je dobro došla jer smo se kompletirali, stigli su novi igrači, iako je bilo malo vremena za uigravanje. Prvenstvo nije jedna utakmica, prvenstvo je maraton i još ćemo raditi na uigravanju. Dobro je da imamo dosta igrača na treningu da možemo normalno taktički raditi. Na raspolaganju su svi igrači osim Novoselca, kojeg dulje vrijeme neće biti u kadru, Đurasek je došao zdrav iz mlade reprezentacije, vratio se Milić, iako još uvijek nije na stopostotnom nivou, prokomentirao je Toplak.

Momčad Varaždina u subotu, 17. listopada u 17 sati i 5 minuta očekuje susret s Rijekom, trenutačno petoplasiranim sastavom s 9 osvojenih bodova, dok su Varaždinci šestoplasirani sa 7 bodova.

- Čeka nas jako teška utakmica s ekipom koja je natjecateljski jako dobra, koja u posljednje vrijeme jako tvrda, teško prima golove i teško joj se stvaraju šanse, vrlo su strpljivi i konkretni u fazi napada i imaju visoki postotak realizacije. Ne stvaraju puno prilika ali imaju automatizme u igri koje su dobro istrenirali i ako nećemo biti skoncentrirani sto posto i ako nećemo biti na potrebnom nivou u taktičkom smislu onda ćemo imati problema. Na statistike ne obraćam pažnju. Imamo novi vjetar u leđa, ja sam pripremio momčad za ovu utakmicu. Tradicije su tu da se ruše. Uvjeren sam da imamo šanse, ali moramo biti  potpuno koncentrirani cijelu utakmicu, naglasio je Toplak.

Komentari