NOGOMETNI KLUB VARAŽDIN

Samir Toplak priprema ekipu za susret sa Slaven Belupom: "Ipak smo mi tradicija koja je iznad Koprivnice!"

Objavljeno: 23.02.2020. 11:31

Zadnja izmjena: 23.02.2020. 11:48

U NK Varaždin počela je priprema za operaciju Slaven belupo. Jučerašnja prijateljska utakmica s Bednjom riješila je moguće dvojbe.

Trener Samir Toplak priprema ekipu za susret u petak, 28. veljače s početkom u 17,00 sati. Slaven Belupo ekipa je po mjeri Varaždina i u kojoj bi se nove taktičke zamisli trenera Toplaka mogle pozitivno realizirati.

-  Apsolutno u svim utakmicama možemo nešto osvojiti, rekao je Toplak. - Idemo utakmicu, po utakmicu to je logično. Gostovanje u Koprivnici je uvijek neugodno, Slaven Belupo se isto dignuo ali Varaždin tamo pruža tradicionalno dobre igre. Ipak smo mi tradicija koja je iznad Koprivnice, mi se moramo i tako postaviti. Imamo dosta kartona, jedanaest igrača s po dva karton, upozorio je Toplak.

Drugo poluvrijeme

Optimizam uoči Koprivnice podignulo je drugo poluvrijeme protiv Lokomotive, jedino svi žale što Varaždin tada nije bio potpuno kompletan pa da se vide kompletni rezultati. Međutim, možda će baš susret u Koprivnici biti nova prilika za tako nešto.

- Dva igrača su bila po mojoj želji Mamić i Rodin, i uvjeren sam da će to biti sigurno naša pojačanja, podsjetio je Toplak. - To se i na treningu pokazuje. Drožđek je sigurno veliko pojačanje, sam ose nadam da će ga zdravlje poslužiti. To je ono na čemu temeljim veliki optimizam. Moram spomenuti i jednog Posavca koji je tako moćan igrač ali njegova statistika je katastrofalna. Moramo ga usmjeriti da on tu svoju kvalitetu digne na još jedan viši nivo, najavio je Toplak.

Komentari