NK SLAVEN BELUPO - NK VARAŽDIN

Samir Toplak: "Remi bez primljenog gola u gostima veliki je poticaj"

Objavljeno: 28.02.2020. 21:26

Zadnja izmjena: 28.02.2020. 21:29

Trener Varaždinaca Samir Toplak nakon remija u Koprivnici nije bio razočaran. Vjeruje da ekipa raste, da je večeras igrala bolje nego u prethodnim susretima.

Još uvijek je Toplak veliki optimista i smatra da će njihov zajednički rad ubrzo doći na naplatu. Ako nije večeras onda možda već u sljedećem susretu. Za utakmicu sa Slaven Belupom kaže da je bila prava prvenstvena utakmica.

- Bila je to velika borba u tvrdoj utakmici. Došli smo mi pobijediti, tako smo se pripremali i uspjeli smo ih limitirati ali i oni su jako dobra ekipa, tako da je na kraju remi realan. Nama je to veliki poticaj, pogotovo remi bez primljenog gola u gostima. Bez nekih velikih stresova i šanski da bi nas doveli u nervozu. Čestitam dečkima, a ukupno gledajući mi rastemo. Danas smo bili već puno kompaktnija ekipa nego što smo bili prije, zaključio je Toplak.

Varaždin nije bio bez prilika, posebno se ističu dvije Domagoja Drožđeka u prvoj polovici prvog poluvremena. 

- Mi moramo biti odlučni i ono što nam se nudi moramo odmah i zabiti. Onda to diže igru i momčad. Drožđek još nije na svom punom nivou, nije bio neko vrijeme u punom trenažnom procesu, pa od tuda vjerojatno i ti promašaji, pojašnjava Toplak.   

Komentari