NOGOMETNI KLUB VARAŽDIN

Samir Toplak uoči sutrašnjeg susreta : "Nema nepoznanice u igri Gorice"

Objavljeno: 03.03.2020. 09:30

Zadnja izmjena: 03.03.2020. 10:04

Dan prije susreta 25. kola Hrvatski telekom Prve lige u NK Varaždin ubrzano dovršavaju taktiku za suprotstavljanje neugodnij ekipi HNK Gorica.

Varaždin je i dalje na posljednjem mjestu prvenstvenestvene ljestvice sa 16 osvojenih bodova, dok je Gorica na šestom mjestu s 34 boda.

Međutim, trener Varaždinaca Samir Toplak je optimista, između ostalog i zato što mu kao treneru "leži" ekipa Gorice, što je vidljivo iz dosadašnjih rezultata s tom ekipom.

Konture standardne ekipe 

- Sada sam fokusiran na svoju ekipu, kaže Toplak. -  Dobivamo konture ekipe, polako se neki igrači ustaljuju u prvih jedanaest. Htio bih postići tu standardizaciju, sedam ili osam igrača koji nose igru. U ovom trenutku tražim drugog zadnjeg veznog u paru sa Jamalom za utakmicu s Goricom. Vidjet ćemo kako će biti s Tkalčićem i to je to, što se tiče sutrašnjeg sastava. Sve ostalo će ostati kako je i bilo. Igrači koji su bili u početnom sastavu to zaslužili pristupom, zaključuje priču o sutrašnjih prvih jedanaest Toplak. 

Uvjeren je da dobre igre i zalaganje svih igrača moraju na kraju donijeti i nagradu u vidu golova i pobjeda. O tome kako bi želio da se razvija sutrašnje utakmica kaže: - Bilo bi bitno da mi povedemo i da ne moram raditi prvu izmjenu zbog ozljede, reako je Toplak i dodao kako mu su u proteklim utakmicama ozljede smanjile manevarski prostor s klupe.

- Nema nepoznanice u igri Gorice, siguran je Toplak. - Ima tu igrača koje treba dobro iskontrolirati. Imaju izuzetno brzu tranziciju, brzu kontru i tu trebamo biti oprezni da ne griješimo u pasu, upozorio je Toplak uoči sutrašnjeg susreta koji je na rasporedu od 17,00 sati.

Komentari