Pobjedom u Zaprešiću, nad izravnim konkurentom na prvenstvenoj ljestvici, u ekipi NK Varaždin porastao je optimizan uoči 23. kola Hrvatski telekom Prve lige.

U goste dolazi ekipa zagrebačke Lokomotive koja je u dosadašnjem dijelu prvenstva osvojila više od dvostruko bodova od Varaždinaca. Lokomotiva je naime na petom mjestu prvenstvene ljestvice s 34 osvojena boda dok Varaždin dijeli posljednje mjesto s ekipom Istre 1961 s 15 osvojenih bodova. 

Trener Varaždinaca Samir Toplak ima visoko mišljenje o zagrebačkoj ekipi za koju kaže da nije nikakkav satelitski klub, kakvog ga neki prikazuju, već stabilni prvoligaški klub s odličnom ekipom u kojoj igraju vrlo kvalitetni pojedinci. 

- Lokomotiva je strašno organizirana ekipa, kaže Toplak. - Jako mi je simpatična, a trener Goran Tomić radi jako dobar posao. Imaju puno jako dobrih i brzih igrača. Mi se moramo brzo regenenirati i reagirati na pravi način. Nadam se da je pobjeda protiv Interea podigla ekipu, te da je to i pozivnica za naše navijače. Pogotovo se nadam da će stadion u Varaždinu biti ugodno popunjen. Vjerujam da će u petak Varaždin gorjeti!, zaključio je Toplak.

Susret s Lokomotivom Varaždin igra u petak, 21. veljače s početkom u 18,00 sati, na gradskom nogometnom stadionu u Varaždinu.

Komentari

18.02.2020. 08:58h Zadnja izmjena: 18.02.2020. 09:00