NOGOMETNI KLUB VARAŽDIN

Samir Toplak: "Znam kako parirati Lokomotivi"

Objavljeno: 20.02.2020. 11:25

Zadnja izmjena: 20.02.2020. 11:38

Hrvatska telekom Prva liga sutra se nastavlja 23. kolom. Varaždin igra prvi susret kola i to s ekipom Lokomotive.

U 5. kolu Varaždin je s Lokomotivom odigrao 1:1 u Varaždinu, a u Zagrebu je Lokomotiva pobijedila 2:1, u susretu 14. kola, 4. studenog.

Sutrašnja utakmica, koja je na rasporedu od 18,00 sati, dolazi u vrijeme kada se u Varaždin vratilo dobro raspoloženje, a i svi igrači su na raspolaganju treneru Samiru Toplaku.

- Ne bi se puno vraćao na utakmicu u Zaprešiću, ali moram reći da nam je lijepo sjela pobjeda. Bolje sam upoznao igrače i cijelu ekipu. Bilo je dosta grešaka, tako da sutra očekujem još bolji Varaždin. Sve im je jasnija moja nogometna filozofija i mislim da bi to mogli sutra i prikazati na terenu.

Moramo biti kompaktni

O Lokomotivi Samir Toplak ima samo riječi hvale, a zagrebačka ekipa stiže u Varaždin nakon pobjede nad Istrom 1961.

- Dolazi neugodna ekipa, spoj talenta, brzine i iskustva. Dobro je posložena, pojačana i u dobroj je formi. Ali, znam kako im možemo parirati i što ne smijemo ponuditi. Ne smijemo im dati slobodu u igri da se razmašu, dok mi moramo biti kompaktni. Momčadski moramo stajati jako usko kako bi iz te formacije mogli oduzeti loptu i uz kreaciju i igru, koju naši pojedinci imaju, ugroziti njihov gol, najavio je Toplak.

Komentari