Sanimir Radek imenovan ravnateljem ŽUC-a Čakovec

Piše: evz/VLM

Objavljeno: 21.02.2011. 17:02

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:08

Foto: Ilustracija

Bivši ravnatelj ŽUC-a Zoran Šarić nije se javio na ponovljeni natječaj, kao ni Davor Sokač, kojeg je Upravno vijeće predložilo na prethodnom natječaju, ali je na kraju odustao

Sanimir Radek (43)  iz Okruglog Vrha novi je ravnatelj Županijske uprave za ceste. Na prijedlog Upravnog vijeća ŽUC-a Županijska skupština imenovala ga je ravnateljem na mandat od četiri godine. Taj inženjer građevinarstva, inače zaposlenik ŽUC-a, u kojem vodi sektor za građenje, bio je jedan od devetero prijavljenih na javni natječaj.

Jedina žena koja se prijavila u međuvremenu je odustala, pa se nije pojavila na provjeri znanja koju je obavila zagrebačka tvrtka Creativa test. Najbolje rezultate imao je upravo Radek, koji je u planu razvitka cesta u Međimursku istaknuo da se "samo s visoko postavljenim ciljevima i timskim radom može poboljšati prometna infrastruktura".

Najavio je i promjenu omjera sufinanciranja projekata s gradovima i općinama, koji je zasad 50:50, izvođenje radove bez obzira na financijske mogućnosti jedinica lokalne uprave i samouprave, informatizaciju i ažuriranje baze podataka, ulaganje u ljudske resurse i drugo.

Bivši ravnatelj ŽUC-a Zoran Šarić nije se ni javio na ponovljeni natječaj, kao ni Davor Sokač, kojeg je Upravno vijeće predložilo na prethodnom natječaju, ali je on na kraju odustao.


Agencija VLM



Komentari