varaždinske toplice

Toplički fašnjak vraća se nakon nekoliko pandemijskih godina u punom obimu

Objavljeno: 15.02.2023. 11:42

Zadnja izmjena: 16.02.2023. 11:43

Vesela fašnjačka povorka s nekim od najkreativnijih, najoriginalnijih i najšarenijih maski, ove će nedjelje okupirati ulice Varaždinskih Toplica. Šarena fašnjička povorka koja će podefilirati ulicama grada za počinje u 14 sati kod Osnovne škole Antuna i Ivana Kukuljevića.  

Središnji dio Topličkog fašnjaka održat će se na Trgu Republike Hrvatske gdje će sve skupine predstaviti svoje maske, nakon čega slijedi zabava uz dobru glazbu i ples pod maskama. Gradonačelnica Varaždinskih Toplica Dragica Ratković pozvala je građane da se pridruže velikoj i šarenoj skupini. 

- Ove nedjelje svi posjetitelji i građani imat će priliku na jednom mjestu vidjeti svu kreativnost i originalnost. Naši veseli maškari u srce grada unijet će veselje i šarenilo boja čime se tradicija Topličkog fašnjaka, nakon nekoliko pandemijskih godina, napokon nastavlja u punom obimu – rekla je gradonačelnica Ratković.

Pozivu građanima pridružila se i Lana Husnjak, direktorica gradske Turističke zajednice najavivši kako sve maškare na središnjem gradskom trgu očekuju kuhano vino, čaj i nezaobilazne krafne.

Komentari