doček zlatne ludbrežanke

FOTO Sara Kolak vratila se u Ludbreg - euforija na prepunom Trgu svetog Trojstva i spektakularan doček pun emocija

Objavljeno: 23.08.2016. 01:20

Zadnja izmjena: 23.08.2016. 02:25

Foto: Nikola Horvat

Zlatna Sara, olimpijska pobjednica, oko ponoći vratila se u Ludbreg, gdje ju je dočekao prepun Trg svetog Trojstva. Atmosfera prepuna emocija dokazala je s kolikim veseljem Ludbrežani, ali i cijeli varaždinski kraj, bodri izniman uspjeh Sare Kolak.

Suze, smijeh, bodrenje, čestitke, glazba, euforija - tako se ukratko može opisati ono što se događalo u Ludbregu kad je dočekana Sara. Baklje, ples i poklici u umornoj, ali presretnoj Sari izazvali su suze radosnice, a u tome nije bila sama.

Program je vodio Siniša Cmrk, a pjesmu, koju je inspirirao Sarin uspjeh, odsvirao je Luka Bulić, koji se pridružio ovom dočeku.

- Nemam riječi nemam riječi! Da se toliko ljudi skupilo danas... Ovo je van pameti, šokiralo me. Koliko god da sam umorna, vidim da neću spavati. Srce mi je puno. Ja sam još u šoku. Ujutro kad se probudim, bit će sve ok. - izjavila je Sara.

"Nadam se da ću uvijek ostati ista"

- Ovo je nešto najviše što smo doživjeli u Ludbregu, zahvaljujući našoj Sari. Sari je uručena hrpa čokolina, ali i 25 kila žganci da nadoknadi 4 kile koje je izgubila. - kroz veselje je rekao gradonačelnik Ludbrega Dubravko Bilić.

Bodrio ju je i župan Štromar uz riječi: - Sara je imala najprije suze pa veselje pa opet suze. Prvo suze kad je trenirala pa veselje kad je osvojila medalju pa opet suze od sreće zbog svog uspjeha.

- Nije sezona gotova, imam još tri natjecanja, tako da to odradim na maksimum, najbolje što mogu, a onda mislim da zaslužujem i odmor. - dodala je Sara te kazala kako planira dobiti još sličnih dočeka te da će se potruditi ostati uvijek ista.

Ludbrežanka Sara Kolak u petak je postala olimpijska pobjednica u bacanju koplja. Popravila je osobni i državni rekord koji sada iznosi 66.18 metara.

Komentari