u Kulturnom centru 'Ivan Rabuzin'

Novinarka eVaraždina sa "Savjetom mladih" o temeljima odnosa s javnošću

Ove je subote, 4. svibnja, Savjet mladih Varaždinske županije u suradnji sa Savjetom mladih Novog Marofa organizirao 3. sjednicu Mreže savjeta u Kulturnom centru 'Ivan Rabuzin'. 
Objavljeno: 06.05.2019. 12:04

Zadnja izmjena: 06.05.2019. 16:54

Ove je subote, 4. svibnja, održana 3. sjednica Mreže savjeta mladih Varaždinske županije u Kulturnom centru "Ivan Rabuzin" u Novom Marofu, a na kojoj je sudjelovala i naša kolegica te novinarka naše redakcije Mateja Rak.

Naime, predsjednik Savjeta mladih Varaždinske županije Lovro Lukavečki prezentirao je trenutnu analizu stanja Savjeta mladih te izrazio nezadovoljstvo prema posljednjim podatcima u Varaždinskoj županiji gdje tek 10 JLS-a ima osnovani savjet mladih i rekao kako je to "apsolutno nedovoljno". 

Drugi dio sjednice bio je rezerviran za edukativne radioncie s ciljem unaprjeđenja rada savjeta mladih na kojima je sudjelovala i naša novinarka Mateja Rak, koja je mladima približila osnove odnosa s javnošću. Zatim je zamjenik gradonačelnika Lepoglave Hrvoje Kovač sudionike upoznao s metodama i procesima izrade i donošenja programa rada savjeta mladih.  Također, na sjednici je Nino Preložnjak, glavni koordinator projekta Varaždin za Europsku prijestolnicu mladih predstavio osnovne smjernice inicijative i pozvao sve prisutne da se priključe.

Komentari