grad varaždin

Savjetovanje s javnošću povodom donošenja Odluke o izmjenama i dopunama Poslovnika o radu Gradskog vijeća

Objavljeno: 08.02.2021. 18:54

Zadnja izmjena: 08.02.2021. 18:58

U razdoblju od 8. veljače do 15. veljače 2021. godine provodi se savjetovanje sa zainteresiranom javnošću povodom donošenja Odluke o izmjenama i dopunama Poslovnika o radu Gradskog vijeća Grada Varaždina.

Cilj provođenja savjetovanja sa zainteresiranom javnošću jest upoznavanje javnosti s Nacrtom Odluke o izmjenama i dopunama Poslovnika o radu Gradskog vijeća Grada Varaždina te prikupljanje mišljenja, primjedbi i prijedloga, kao i eventualno prihvaćanje zakonitih i stručno utemeljenih mišljenja, primjedbi i prijedloga. Izmjene se donose radi usklađenja sa Zakonom o izmjenama i dopunama Zakona o lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi i Zakonom o izmjenama i dopunama Zakona o lokalnim izborima koji su stupili na snagu 24. prosinca 2020. godine. Materijali  i obrasci relevantni za savjetovanje kao i sam Nacrt odluke nalaze se na web stranici Grada Varaždina.

Svoje doprinose javnom savjetovanju moguće je dostaviti isključivo putem priloženog obrasca zaključno do 15. veljače 2021. godine na adresu Grad Varaždin, Upravni odjel za poslove gradonačelnika i Gradskog vijeća Grada Varaždina, Trg kralja Tomislava 1, Varaždin, s naznakom „Mišljenja, primjedbe i prijedlozi na Nacrt Odluke o izmjenama i dopunama Poslovnika o radu Gradskog vijeća Grada Varaždina“ ili na e-mail adresu: [email protected], također putem obrasca.

Komentari